Meeste talvised mootorratta riided W-TEC: Moto pirštinės W-TEC Eicman
Meeste talvised mootorratta riided W-TEC: Moto pirštinės W-TEC Eicman

W-TEC Eicman mootorratta kindad

263081
49,39 €
Suurus
Värv
  • Black

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (5 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (3,97 €)

Kirjeldus

Pehme naha ja funktsionaalse softshelli kombinatsioonist valmistatud Mootorrattakindad W-TEC Eicman on loodud pakkuma maksimaalset mugavust ja turvalisust külma ilmaga toimuvatel mootorratta sõitudel. Kõva polüuretaanist sõrmenukkide kaitse ning väiksemad sõrme- ja peopesa vahtpolstrid pakuvad täiendavat turvalisust.

Pehme ja mugav termiline sisemine vooder tagab kandmise ajal mugavuse. Mootorrattakindad W-TEC Eicman unikaalne disain võimaldab täiuslikku istuvust, mistõttu on need paremad kui enamik sarnaseid kindaid turul. Kinnaste suuruse reguleerimiseks saate kasutada kahte randmel asuvat pingutamisrihma. Samuti võite hinnata topeltõmblusi ja topeltkihilist materjali pingestatud osadel, mis muudab kindad mitte ainult turvalisemaks, vaid ka kulumiskindlamaks ja rebenemiskindlamaks. Libisemisvastane peopesa on kohustuslik.

See kindad annavad teile maksimaalse kontrolli oma mootorratta üle. Elegantsed Mootorrattakindad W-TEC Eicman on suurepärased kindad, mis tulevad kasuks, kui otsustate sõita oma mootorratta külma ilmaga. Viimaks on need nii kerged, et sa isegi ei tunne neid oma kätel.


Toote üksikasjad

Materjal
Amara
Genuine leather
Polyester
Sünteetiline nahk
Pikkus
Long
Knucle protectors
yes
Anti-slip palms
yes
Velcro wrist strap
yes
Reflective features
No
Thermal insulation
yes
Heating
no
Touch screen compatible
yes
Product added to compare.
Product added to wishlist