Meeste mootorratta teksad W-TEC: Vyriški moto džinsai W-TEC Aredator
Meeste mootorratta teksad W-TEC: Vyriški moto džinsai W-TEC Aredator

W-TEC Aredator meeste moto teksad

263189
152,25 €
Suurus
Värv
  • Black

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (1 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (3,97 €)

Kirjeldus

Mootorratta teksad W-TEC Aredator on mugavad, kergelt venivad, anatoomiliselt lõigatud teksad, mis istuvad ideaalselt. Kõrge vöökoht (eriti alaseljal) muudab teksad sobivaks mootorratturitele. Kevlariga tugevdatud kangas on vastupidav ja kulumiskindel. Eemaldatavad põlvekaitsmed ja puusa vahtpolstrid pakuvad täiendavat turvalisust. Kaitsmed eemaldades saate aga teksad muuta tavalisteks püksteks, mis sobivad suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks.

Lisaks on neil teksadel ka mitu taskut, mis sobivad ideaalselt väiksemate esemete hoidmiseks - võite hinnata ka üsna ebatavalisi reietaskuid. Nende kulunud välimus muudab teksad veelgi atraktiivsemaks. Pükste disaini täiendab iseloomulik elastne paneel kubemes, samal ajal kui soonikuga venivad paneelid põlvedel ja alumisel seljal võimaldavad maksimaalset liikumisvabadust. Lõpetuseks, meeste mootorratta teksad W-TEC Aredator on varustatud fluorestseeruva vööga.

Kombinatsioon ohutusest, mugavusest ja stiilist, Mehele mõeldud mootorratta teksad W-TEC Aredator sobib kasutamiseks kevadest kuni sügiseni.


Toote üksikasjad

Materjal
Aramid
Denim
Reflective features
No
Jacket zipper connection
yes
Protectors
yes
Ventilation
no
Removable protectors
yes
Product added to compare.
Product added to wishlist