W-TEC: Odinis moto švarkas W-TEC Losial
W-TEC: Odinis moto švarkas W-TEC Losial

W-TEC Losial nahast motojope

264193
249,04 €
Suurus
Värv
  • Black

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (2 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

Pehmest harjatud Buffalo nahast valmistatud Leather Motorcycle Jacket W-TEC Losial on stiilsete plaastrite ja vintage välimusega, mistõttu sobib see ideaalselt Café Racer mootorratastele, Harleyle, chopperitele ja cruiseritele, aga ka maanteemootorratastele. Suur reljeefne logo seljal täiendab jope pilkupüüdvat disaini.

Kui kõik kaitsed hoiavad sind turvaliselt, on jakil ka mitmeid nii välis- kui ka sisetaskuid sinu dokumentide ja väärtasjade jaoks. Samuti võite hinnata asjaolu, et varrukate laiuse laiendamiseks kasutatavaid tõmblukke saab kasutada ka suletavate õhutusavade reguleerimiseks. Hingav võrkvooder võimaldab värske õhu voolamist läbi varrukate jope sisemusse. Eemaldatav termovooder tuleb külma ilmaga kasuks.

Kui soovite oma mootorratta seljas stiilselt välja näha, on usaldusväärne ja praktiline Leather Motorcycle Jacket W-TEC Losial vintage disainiga jope õige tee.


Kui soovite oma mootorratta seljas stiilselt välja näha, on usaldusväärne ja praktiline Leather Motorcycle Jacket W-TEC Losial vintage disainiga jope.

Toote üksikasjad

Materjal
Buffalo leather
Reflective features
No
Protectors
yes
Ventilation
no
Removable protectors
yes
Detachable layer
yes
Trouser zipper connection
yes
Product added to compare.
Product added to wishlist