Meeste suvised mootorratta kindad W-TEC: Moto pirštinės W-TEC Evolation
Meeste suvised mootorratta kindad W-TEC: Moto pirštinės W-TEC Evolation

W-TEC Evolation mootorratta kindad

264515
67,54 €
Suurus
Värv
  • Black-White-Fluo

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (5+ tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (3,97 €)

Kirjeldus

Mootorrattakindad W-TEC Evolation on nahast kindad, millel on suur hulk turvaelemente. Nende võidusõidu stiilis disain muudab need ideaalselt sobivaks maanteemootorratastele.

Selle peamiseks turva- (ja ka disaini-) omaduseks on karastatud polüuretaanist tugevate sõrmenukkide kaitsed, mis piiravad kukkumise korral vigastuste tekkimise ohtu. Kaitsmed ja täiendav tugevdus on ka teistel pingestatud osadel. Kahekihiline nahk peopesal pakub täiendavat tugevdust, vältides kulumist. Libisemisvastane plaaster peopesal ja ribipaneelid sõrmekaartel tagavad puhta ja tundliku haarde käepideme.

Mootorrattakindad W-TEC Evolation suletakse 2 Velcro rihmaga, mida saab randme ümber pingutada, tagades täiusliku istuvuse. Kvaliteetne lehmanahk on pehme ja painduv, samas kui sisemine vooder on meeldiva puudutusega, võimaldades mugavat kasutamist.

Esimesõrme ots on valmistatud spetsiaalsest materjalist, mis võimaldab kinnastega kasutada puutetundlikke seadmeid. Pikem ots, mis võimaldab hõlpsasti peale tõmmata, on jäätis tordil. Nende suurepärased omadused ning läbimõeldud struktuur ja disain teevad Mootorrattakindad EvolationW-TEC'i lippkindadeks.


Kindad on Mootorrattakindad Evolation.

Toote üksikasjad

Materjal
Genuine leather
Pikkus
Long
Knucle protectors
yes
Anti-slip palms
yes
Velcro wrist strap
yes
Reflective features
No
Thermal insulation
no
Heating
no
Touch screen compatible
yes
Product added to compare.
Product added to wishlist