Soojendatud kindad Glovii: Universalios šildomos pirštinės Glovii GYB
Soojendatud kindad Glovii: Universalios šildomos pirštinės Glovii GYB

Universaalsed soojenduskindad Glovii GYB

265601
137,12 €
Suurus
Värv
  • Black

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (5+ tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 3-6 tööpäeva DPD EE (3,97 €)

Kirjeldus

Universaalsed soojenduskindad veekindla kattega Glovii GYB hoiavad teid soojana ka kõige külmematel päevadel.Neil on täiendav vee- ja tuulekindel kate, mille saate üle sõrmede tõmmata, kui hakkab sadama/lund sadama. Kate pakub täiendavat soojusmugavust, hoides teie käed veelgi soojemana. Kinnastel on süsinikkiud kogu pinnal, mis tagavad soojenduse. Need kiud ei paku mitte ainult ühtlast soojuse jaotumist, vaid kiirgavad ka infrapunakiirgust, mis aitab parandada vereringet. Need on äärmiselt usaldusväärsed ja pika elueaga. 3 kütmisrežiimi võimaldavad kohanduda vastavalt praegustele ilmastikutingimustele. Laetav liitiumaku kestab kuni 6 tundi.

Mugavast materjalist valmistatud Universaalsed soojenduskindad veekindla kattega Glovii GYB pakuvad silmapaistvat soojusisolatsiooni, hoides käed alati soojana. Samuti võid hinnata puutetundlikke sõrmi (pöidla ja nimetissõrme). Universaalkindad Soojenduskindad Glovii GEG sobivad talispordiks, mootorratta ja igapäevaseks kasutamiseks.

Kõige suurem soojusjaotus

Sõrmede ümber on süsinikkiud, mis hoiavad kogu käe soojana. Need kiud ei taga mitte ainult ühtlast soojuse jaotumist, vaid kiirgavad ka infrapunakiirgust, mis aitab parandada vereringet.


Vee- ja tuulekindel kate

Kinnastel on täiendav vee- ja tuulekindel kate, mille saab üle sõrmede tõmmata, kui hakkab sadama/lund sadama. Kate tagab täiendava soojusmugavuse ja takistab soojuskaotust.




Pisike ja kerge pika elueaga aku

Akut saab panna kinda lukuga taskusse, mis on lukuga kinni pandud. Kuna see on väike ja kerge, ei häiri see teid. 3350 mAh aku võib vastu pidada kuni 6 tundi.


Toote üksikasjad

Materjal
Cotton
Polyester
Spandex
Knucle protectors
no
Velcro wrist strap
no
Thermal insulation
yes
Heating
yes
Touch screen compatible
no
Heating unit
Carbon fibres
Aku kestvus
6 h
Gender
Man
Woman
Product added to compare.
Product added to wishlist