W-TEC: Marškiniai W-TEC Black Heart Ramon
W-TEC: Marškiniai W-TEC Black Heart Ramon

W-TEC Black Heart Ramon särk

1290631
157,29 €
Suurus
Värv
  • Blue

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (2 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (4,98 €)

Kirjeldus

Pikkade varrukatega Waxed Shirt W-TEC Black Heart Ramon on stiilne alternatiiv neile, kes otsivad lahedat bikerstiilis särki, mis sobib ka igapäevaseks kasutamiseks. Kvaliteetsest puuvillasest kangast valmistatud särk on äärmiselt mugav. Võrreldes tavalise polüestriga on see kangas kergem ja paindlikum, andes loomulikuma tunde. Veelgi enam, kangas on vahatatud, mis muudab särgi veekindlaks, ohverdamata seejuures hingavust. Särk on ka äärmiselt mustuskindel.

Selle unikaalse graafika on kujundanud W-TEC ja progressiivne Tšehhi disainistuudio Black Heart. Bikeri stiilis Black Heart'i plaastrid seljal ja rinnal ning Black Heart'i logoga nööbid annavad särgile kaasaegse välimuse. Sellest tulenevalt sobib see pükste ja teksadega.

See särk ei ole aga mitte ainult suurepärase välimusega ja mugav, vaid hoiab sind ka kaitses, sest sellel on aramiidvooder ja CE küünarnuki- ja õlgade kaitsed. Võite kasutada ka seljakaitset (mis ei kuulu komplekti). Kaitsmed saab kaudu eemaldada, mis teeb särgi siiski igapäevaseks kasutamiseks sobivaks.

Ette võib hinnata ka taskuid kõigi oluliste asjade jaoks ja hingavat võrkkihtvoodrit.

See Waxed Shirt W-TEC Black Heart Ramon mõjutab sind mitte ainult mootorratta seljas või motomatkajate kokkutulekul, vaid igal pool, kus sa lähed!


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

Toote üksikasjad

Materjal
Aramid
Polyester
Waxed cotton textile
Reflective features
No
Protectors
yes
Ventilation
no
Removable protectors
yes
Detachable layer
no
Trouser zipper connection
no
Gender
Man
Product added to compare.
Product added to wishlist