Jahi- ja ellujäämisnoad Benchmade: Peilis Benchmade Auto Presidio II 5700SBK
Jahi- ja ellujäämisnoad Benchmade: Peilis Benchmade Auto Presidio II 5700SBK

Nuga Benchmade Auto Presidio II 5700SBK

519134
313,57 €

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (3 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 3-6 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

Benchmade 5700SBK Auto Presidio II on ikoonilise taktikalise noa automaatne versioon, mis on varustatud CPM-S30V pulberterasest valmistatud osaliselt hammastatud teraga,  alumiiniumkattega ja 2 lukuga.

Preemium klassi teras
94 mm pikkune drop-point pea on valmistatud kõrgekvaliteedilisest terasest CPM-S30V , mis on karastatud kõvaduseni 58-60 HRC . Ameerika pulberterast hinnatakse eriti kõrgelt selle korrosioonikindluse, kulumiskindluse (kõrge löögitugevus) ja tööteravuse pika säilitamise poolest .

Sellisest terasest valmistatud noa valimisel tasub soetada teemant teritaja, sest tavalise keraamilise terituskiviga teritamine võib olla väga aeganõudev ja ebaefektiivne. Tera on kaetud mattmusta kattega, mis kaitseb tera osaliselt kriimustuste eest ja annab sellele taktikalise välimuse.

Kombineeritud tera
Täiuslikult terav lõiketera , tugev tera ja kumer lõiketera tagavad agressiivse lõikamise ja hea läbilaskvuse. Osaliselt hammastatud tera lihtsustab kõvade (nt plast ja luu) ja kiuliste materjalide (köied, rihmad, lindid) lõikamist .

Kombiterad (sileda ja hammastatud lõiketera kombinatsioon) valivad sageli sõdurid, päästjad ja inimesed, kes otsivad laiema kasutusalaga tööriistu.

Vedru abiga
Tera saab mugavalt ja kiiresti ühe käega lahti keerata, kasutades kahepoolset lukustusliugurit, tänu millele on nuga hetkega tööks valmis. Auto Axis-lock mehhanism vastutab tööohutuse eest, hinnatud on selle kõrge mehaaniline tugevus, vastupidavus mustusele ja kasutusmugavus.

Nõel on lisalukk, mis kaitseb tera juhusliku lahti voltimise eest selle kandmise ajal.

Kerge ja vastupidav vooder
Anodeeritud alumiiniumkattematerjalil on profileeritud kuju, mis laieneb tera aluse juures, luues seega loomuliku ristkaitsme . See takistab käe libisemist tera küljest ja annab sõrmedele tugipunkti.

Kujuliste lõiketeradega rõhutatakse taktikalist iseloomu ja tagatakse noa turvaline haardumine nii palja käega kui ka kindaga. Noa diskreetne kandmine taskus on võimalik tänu kõrgele paigaldatud klambrile, mida saab teisaldada teisele poole.

Toote üksikasjad

Värv
Black
Tüüp
Knife
Mõeldud kasutamiseks
EDC, tactical
Tootja
Benchmade, USA
Kokkupandav
Yes
Käepide materjal
Aluminium
Tera materjal
Stainless steel S30V
Tera pikkus
94 mm
Käepideme pikkus
127 mm
Juhtum
No
Warranty period
Lifetime Manufacturer's Warranty
Steel hardness
58 - 60 HRC
Teraluku tüüp
AXIS® Lock
Blade shape
Drop Point
Opening type
Automatic
Clip for carrying
Yes
Corrosion resistance
high
Blunt resistance
very high
Cut type
Concave
Cladding material
Metal - anodized aluminum
Knife type
Folding
Assisting opening
yes, spring loaded
Product added to compare.
Product added to wishlist