W-TEC: Vyriškas odinis švarkas W-TEC Black Heart Bomber
W-TEC: Vyriškas odinis švarkas W-TEC Black Heart Bomber

W-TEC must südameroheline nahkpommitajate jakk meestele

574163
262,15 €
Suurus
Värv
  • Brown

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (3 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

 Mehele mõeldud nahktagi W-TEC Black Heart Bomber on kombinatsioon stiilist, mugavusest ja turvalisusest. Vastupidavast lehmanahast valmistatud jakk on varustatud CE-kummist õla- ja küünarnukikaitsmetega, mis hoiavad teid sõidu ajal turvaliselt. Võite lisada ka seljakaitsme. Kuid kõik kaitsmed saab eemaldada, mistõttu Mehele mõeldud nahktagi W-TEC Black Heart Bomber on ideaalne igapäevaseks kasutamiseks.

 Mehele mõeldud nahktagi W-TEC Black Heart Bomber  omab erinevaid taskuid, mis sobivad ideaalselt isikutunnistuse ja/või väärtasjade hoidmiseks (vasakul varrukal on ka üks topelt-tasku). Samuti võid hinnata vastupidavaid ja vastupidavaid tõmblukusid. Soojendav vooder ja painduvad kootud õmblused hoiavad sind alati mugavalt.

Tikitud, bikeri stiilis trükkimine, sõnamärgid ja suur logo seljal täiendavad Mehele mõeldud nahktagi W-TEC Black Heart Bomber disaini ja muudavad selle tõeliselt karmi välimuse. Kaelus on tordil jääpurikate.

 

Mõõtmine: Need on välismõõtmed, mis on riideeseme mõõtmed kergelt venitatuna. Need ei ole kehamõõdud.  Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul võtke arvesse nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Materjal
Cowhide
Reflective features
No
Protectors
yes
Ventilation
no
Removable protectors
yes
Detachable layer
no
Trouser zipper connection
no
Product added to compare.
Product added to wishlist