W-TEC: Vyriška motociklininko striukė W-TEC Wildone
W-TEC: Vyriška motociklininko striukė W-TEC Wildone

Meeste mootorratta jakk W-TEC Wildone

641166
176,45 €
Suurus
Värv
  • Blue

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (5+ tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (4,98 €)

Kirjeldus

Mulle meeldib lihtsalt reegleid rikkuda ja aeg-ajalt karmi sõitu teha. Kui sa oled selline, siis on teksapükste stiilis meeste mootorrattajope W-TEC Wildone nahakaunistustega just see, mida sa otsid! Aga oota, seal on veel rohkem! Sellel jopel on ka stiilsed nahast plaastrid, mis täiendavad selle disaini. Selles jopes on sind raske mitte märgata. Nii et istu oma ratta selga ja sõida!

Sertifitseeritud küünarnuki ja õlgade kaitsed aitavad tagada turvalise sõidu. Võite lisada ka seljakaitse (mis ei kuulu komplekti). Kaitsmed saab aga hõlpsasti eemaldada, muutes kapuutsi mugavaks ja igapäevaseks kasutamiseks ideaalseks tükiks.

Hingav võrkvooder tagab suurepärase õhuringluse, mistõttu jope sobib ideaalselt mitte ainult soojadeks suvepäevadeks, vaid ka vastavalt kevad- ja sügishooajaks. Erinevatesse taskutesse mahub kõik vajalik.

Jopel on ka sellised lahedad detailid nagu rihmad külgedel suuruse reguleerimiseks või ainulaadne õlavarre disain, mis tagab sõidu ajal ülima mugavuse. Kangas, millest jope on valmistatud, on mugav ja elastne.

Stiilne meeste mootorrattajope W-TEC Wildone on pilkupüüdev ja kohustuslik ese!


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

Mõõtmine: Need on rõiva välismõõtmed, kui see on veidi venitatud. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Materjal
Cotton
Polyester
Spandex
Reflective features
No
Protectors
yes
Ventilation
no
Removable protectors
yes
Detachable layer
no
Trouser zipper connection
no
Product added to compare.
Product added to wishlist