W-TEC: Aramido pluoštu sustiprinta vyriška striukė W-TEC Black Heart Hat Skull
W-TEC: Aramido pluoštu sustiprinta vyriška striukė W-TEC Black Heart Hat Skull

Meeste aramiidkiududega tugevdatud jope W-TEC must südamemüts kolju

1392258
207,70 €
Suurus
Värv
  • Hat Skull
  • Garage Built

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (5+ tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

Mehele mõeldud Aramiidkiududega tugevdatud jakk W-TEC Black Heart Hat Skull on stiilne ja mugav mootorratta riietus, mis on valmistatud puuvillast ja polüestrist. Hingav võrkvooder tagab suurepärase õhuringluse, mistõttu sobib kapuutsjope mitte ainult soojadeks suvepäevadeks, vaid ka vastavalt kevad- ja sügishooajaks. Sertifitseeritud küünarnuki ja õlgade kaitsed aitavad tagada turvalise sõidu. Võite lisada ka seljakaitse (mis ei kuulu komplekti). Suure koormusega kohad on tugevdatud aramiidkiududega, mis muudab jope veelgi vastupidavamaks. Kaitsmed saab aga hõlpsasti eemaldada, muutes jope mugavaks, igapäevaseks kasutamiseks ideaalselt sobivaks tükiks.

Mehele mõeldud Aramiidkiududega tugevdatud jope W-TEC Black Heart Hat Skull on varustatud kahe avatud käetaskuga, rinnataskuga, sisetaskuga kõigi oluliste asjade jaoks ja täispikkuses tõmblukuga, millel on nööpkinnitusega klapp. Siis on veel nööriga reguleeritav kapuuts (mida saab tänu nööpkinnitusele eemaldada) ja riputusaas.

Tikitud, bikeri stiilis trükkimine, sõnamärgid ja suur logo seljal täiendavad Mehele mõeldud aramiidkiududega tugevdatud jope W-TEC Black Heart Hat Skull disaini ja muudavad selle tõeliselt karmi välimuse.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

Mõõtmine: Need on rõiva välismõõtmed, kui see on veidi venitatud. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Materjal
Aramid
Cotton
Polyester
Reflective features
No
Protectors
yes
Ventilation
no
Removable protectors
yes
Detachable layer
no
Trouser zipper connection
no
Product added to compare.
Product added to wishlist