W-TEC: Vyriška striukė su gobtuvu W-TEC Black Heart Vintage Iron
W-TEC: Vyriška striukė su gobtuvu W-TEC Black Heart Vintage Iron

Meeste kapuuts W-TEC must süda Vintage Iron

1291034
153,26 €
Suurus
Värv

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (1 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (4,98 €)

Kirjeldus

Mehele mõeldud Kapuutrikoo W-TEC Black Heart Vintage Iron on stiilne ja mugav mootorratta rõivaese, mis on valmistatud puuvillast ja polüestrist. Hingav võrkvooder tagab suurepärase õhuringluse, mistõttu on kapuutsikleit ideaalne mitte ainult soojadeks suvepäevadeks, vaid ka vastavalt kevad- ja sügishooajaks. Sertifitseeritud küünarnuki- ning õla- ja seljakaitsmed aitavad tagada turvalise sõidu. Võite lisada ka seljakaitsme (mis ei kuulu komplekti). Kaitsmed saab aga hõlpsasti eemaldada, muutes kapuutsi mugavaks ja igapäevaseks kasutamiseks ideaalselt sobivaks tükiks.

Mehele mõeldud Kapuutrikoo W-TEC Black Heart Vintage Iron omandis on kaks lukuga taskut ja täispikkuses kuni lõuani ulatuv tõmblukk, mis tuleb mootorrattasõidu ajal kasuks. Siis on veel nööriga reguleeritav kapuuts ja rippsilmus (mis on vähestel kapuutsidel olemas).

Tikitud, bikerstiilis trükkimine, sõnamärgid ja suur logo seljal täiendavad meeste kapuuts W-TEC Black Heart Vintage Iron disaini ja muudavad selle tõeliselt karmi välimuse.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

Mõõtmine: Need on rõiva välismõõtmed, kui see on veidi venitatud. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Materjal
Cotton
Polyester
Reflective features
No
Protectors
yes
Ventilation
no
Removable protectors
yes
Detachable layer
no
Trouser zipper connection
no
Product added to compare.
Product added to wishlist