B-STAR MOTO: Vyriška odinė motociklininko striukė B-STAR Zagiatto
B-STAR MOTO: Vyriška odinė motociklininko striukė B-STAR Zagiatto

Meeste nahast mootorratta jakk B-STAR Zagiatto

1291505
200,64 €
Suurus
Värv
  • Dark Olive Green

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (3 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

Mehele mõeldud nahast mootorratta jakk B-STAR Zagiatto on kombinatsioon stiilist, mugavusest ja turvalisusest. CE-kummist õla- ja küünarnukikaitsmed hoiavad teid sõidu ajal turvaliselt. Samuti on tasku täiendava seljakaitsme jaoks. Kõik kaitsmed saab aga eemaldada, mistõttu on meeste nahast mootorratta jope B-STAR Zagiatto täiuslik igapäevaseks kasutamiseks.

Ergonoomiline lõige tagab mugavuse igas sõiduasendis. Tänu reguleeritavatele vöökoharihmadele ja varrukaotsade tõmblukkudele saab jope suurust reguleerida, võimaldades seega täiuslikku istuvust. Pehmest ja painduvast lambanahast valmistatud Mehele mõeldud nahast mootorrattajope B-STAR Zagiatto on pehme polüestervooder, mis tagab suure mugavuse, võimaldades sujuvat sõitu. Samuti võid hinnata 4 välis- ja 4 sisetaskut (millest 2 on eemaldataval voodril), mis sobivad ideaalselt isikutunnistuse ja/või väärisesemete hoidmiseks.

Stiilne kulunud disain koos "lahedate" plaastritega teeb meeste nahast mootorratta jope B-STAR Zagiatto populaarseks jakiks.


Mootorrattariietuse õige hooldamise saad teada meie juhendist.

Toote üksikasjad

Materjal
Sheep Hide
Reflective features
No
Protectors
yes
Ventilation
no
Removable protectors
yes
Detachable layer
yes
Trouser zipper connection
no
B-STAR MOTO
Product added to compare.
Product added to wishlist