Linnarattad : Dviratis Umit Camaro HYD 29", dydis 18"(46cm), raudonas/juodas
Linnarattad : Dviratis Umit Camaro HYD 29", dydis 18"(46cm), raudonas/juodas

Jalgratas Umit Camaro HYD 29", suurus 18"(46cm), punane/must

749578
389,19 €

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (5+ tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

Raam on tugevam kui teist tüüpi jalgrattad ja see on disainitud parima sõidetavuse tagamiseks. Geomeetriat saab valida optimaalse stabiilsuse või manööverdamisvõime jaoks.

Rattaid saab valida vastavalt sõidu eesmärgile. 26-tolliseid rattaid kasutatakse tavaliselt keerulisemate rajaosade puhul. Need rattad on kõige tugevamad ja manööverdamisvõimelisemad, kuid nende veeremisomadused on kehvemad kui ketaste omaduste puhul. 27,5-tolline suurus on ideaalne, et säilitada manööverdamisvõime ja stabiilsuse suhe. Paljud tootjad kasutavad neid rattaid madala raamiga jalgratastel, et säilitada head veeremisomadused ja madal raskuskese. 29-tolliseid rattaid kasutatakse enamikul mägirattadel. Neil on head veeremisomadused ja veidi paremad löögisummutusomadused.

Esine löögisummutusega kahvel - mugavuse, parema haardumise tagamiseks erinevatel maastikel, takistuste vältimiseks ja ohutuks laskumiseks mäest alla.

Sügava turvisega laiad rehvid, mis on valitud vastavalt pinnatingimustele - kitsam ja karedam rehv on parim liiva puhul, laiem ja siledam turvis efektiivsemaks ja mugavamaks sõiduks.

Veljed on avatud, et puhastamiseks ja vahetamiseks oleks hõlpsam ligipääs. See on oluline, sest mägijalgrattaketi suurem koormus muudab keti kiiremini kuluvaks.

Mudakaitsmed on vähem levinud, kuid on puhtaks riietuseks ja mugavaks sõiduks vihmas on need hädavajalikud ja neid saab lisavarustusena paigaldada.

Sadul on kitsas, et iste oleks piisavalt tugev ja paindlik ülesmäge pedaalimiseks.

Dünaamikat kasutatakse harva, et säilitada kerge konstruktsioon. Seetõttu valitakse kiivrile esilaternad, mis tagavad parema nähtavuse, eriti kurvides.

Toote üksikasjad

Kaal
15.50KG
Värv
Red
Tüüp
Mountain bicycle
Raami materjal
Aluminium
Frame size
18"
Ratta suurus
29"
Number of gears
21
Pidurisüsteem
Disc
Tires
Mitas Ocelot 29X2.10
Shifters
Shimano Altus SL-M315
Recommended height
165-175cm
Derailleurs
Shimano RD-TY300
Front derailleurs
Shimano FD-TZ500
Rear bicycle cassetes
Shimano MF-TZ500
Product added to compare.
Product added to wishlist