Linnarattad : Dviratis Cross Causa SL1 21G, 27.5", dydis 15,5" (40cm), juodas
Linnarattad : Dviratis Cross Causa SL1 21G, 27.5", dydis 15,5" (40cm), juodas

Jalgratas Cross Causa SL1 21G, 27.5", suurus 15.5" (40cm), must

761129
541,44 €

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (2 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

Raam on tugevam kui teist tüüpi jalgrattad ja see on disainitud parima sõidetavuse tagamiseks. Geomeetria on võimalik valida optimaalse stabiilsuse või manööverdamisvõime saavutamiseks.

Materjal - alumiinium, mis on kõige levinum. Kergem kui teras ja tugevam kui süsinikkiud. Kasutatakse erinevat tüüpi jalgratastel. Sellel on parim hinna ja kaalu suhe.

Ratta suurust saab varieerida vastavalt sõidu eesmärgile. 26-tolliseid rattaid kasutatakse tavaliselt keerulisemate rajaosade puhul. Need rattad on kõige tugevamad ja manööverdamisvõimelisemad, kuid nende veeremisomadused on kehvemad kui ketaste omaduste puhul. 27,5-tolline suurus on ideaalne, et säilitada manööverdamisvõime ja stabiilsuse suhe. Paljud tootjad kasutavad neid rattaid madala raamiga jalgratastel, et säilitada head veeremisomadused ja madal raskuskese. 29-tolliseid rattaid kasutatakse enamikul mägirattadel. Neil on head veeremisomadused ja veidi paremad löögisummutusomadused.

Esine löögisummutusega kahvel - mugavuse, parema haardumise tagamiseks erinevatel maastikel, takistuste vältimiseks ja ohutuks laskumiseks mäest alla.

Sügava turvisega laiad rehvid, mis on valitud vastavalt pinnatingimustele - kitsam ja karedam rehv on parim liiva puhul, laiem ja siledam turvis võimaldab tõhusamat ja mugavamat sõitu.

Velg on avatud, et oleks lihtsamini ligipääs puhastamiseks ja vahetamiseks. See on oluline, sest mägijalgrattaketi suurem koormus muudab keti kiiremini kuluvaks.

Mudakaitsmed on vähem levinud, kuid need on olulised puhta riietuse ja mugava sõidu tagamiseks vihma korral ning neid saab lisavarustusena paigaldada.

Sadul on kitsas, et iste oleks piisavalt tugev ja paindlik ülesmäge pedaalimiseks.

Dünaamikat kasutatakse harva, et säilitada kerge konstruktsioon. Seetõttu on kiivrile valitud esilaternad, mis tagavad parema nähtavuse, eriti kurvides.

Cross – on Euroopas tuntud kaubamärk, mida toodab Bulgaaria ettevõte Cross LTD, kellel on pikaajaline kogemus jalgrattaturul. Ettevõttes töötab ligi pool tosinat spetsialisti, kelle eesmärk on arendada ja pakkuda jalgrattaid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele ja on erilise disainiga. Cross LTD toodab laias valikus jalgrattaid: linnarattad, mägijalgrattad (MTB), cross- ja lastejalgrattad. Tootmisprotsessis kasutatavad komponendid on tipptasemel: SHIMANO, SRAM, SUNTOUR, SCHWALBE, KINESIS, KENDA, PROMAX, SELLE ROYAL, HERRMANS, TEKTRO, MAGIRA, SELLE ITALIA, AXA, SKS ja teised. Peamised kasutatud osad - raam, juhtraud, pidurid ja nabad - on valmistatud kergest alumiiniumist, mistõttu enamik mudeleid on kerged. Cross – on kvaliteetne ja originaalse disainiga jalgratas, mis muudab teie vaba aja veetmise eriliseks!

Toote üksikasjad

Värv
Black
Tüüp
Mountain bicycle
Raami materjal
Aluminium
Frame size
15.5"
Ratta suurus
27.5"
Number of gears
21
Pidurisüsteem
Disc
Pidurid
Shimano Sidewalk M396
Tires
Kenda K1104A 27.5x2.10
Shifters
Shimano Altus SL-M315
Front fork
Suntour SF18-XCE28-DS-27.5
Recommended height
157-172cm
Derailleurs
Shimano Tourney RD-TY500 7v
Front derailleurs
Shimano Tourney FH-TY500-TS6
Front bicycle cassetes
Shimano Tourney FC-TY301 42-34-24T - 150mm
Rear bicycle cassetes
Shimano Acera CS-HG200 12-32T
Kett
KMC Z7
Product added to compare.
Product added to wishlist