Linnarattad : Dviratis Raven Squad 29", 21G, dydis 19", (48cm), juodas/mėlynas, 2022
Linnarattad : Dviratis Raven Squad 29", 21G, dydis 19", (48cm), juodas/mėlynas, 2022

Jalgratas Raven Squad 29", 21G, suurus 19", (48cm), must/sinine, 2022

774103
402,30 €

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (5+ tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

Raam on tugevam kui teist tüüpi jalgrattad ja see on disainitud parima sõidetavuse tagamiseks. Geomeetria on võimalik valida optimaalse stabiilsuse või manööverdamisvõime saavutamiseks.

Materjal - alumiinium, mis on kõige levinum. Kergem kui teras ja tugevam kui süsinikkiud. Kasutatakse erinevat tüüpi jalgratastel. Sellel on parim hinna ja kaalu suhe.

Ratta suurust saab varieerida vastavalt sõidu eesmärgile. 26-tolliseid rattaid kasutatakse tavaliselt keerulisemate rajaosade jaoks. Need rattad on kõige tugevamad ja manööverdamisvõimelisemad, kuid nende veeremisomadused on võrreldes suuremate ratastega kehvemad. 27,5-tolline suurus on ideaalne, et säilitada tasakaal manööverdamisvõime ja stabiilsuse vahel. Paljud tootjad kasutavad neid rattaid madala raamiga jalgratastel, et säilitada hea veeremisomadused ja madal raskuskese. 29-tolliseid rattaid kasutatakse enamikul mägirattadel. Neil on head veeremisomadused ja veidi paremad löögisummutusomadused.

Esine löögisummutusega kahvel - mugavuse, parema haardumise tagamiseks erinevatel maastikel, takistuste vältimiseks ja ohutumaks laskumiseks allamäge.

Pääsutoru on avatud, et oleks lihtsam juurdepääs puhastamiseks ja vahetamiseks. See on oluline, sest mägijalgrattakett kulub kõige kiiremini mägipedaalide suurema koormuse tõttu, mis tekib mäest ülespoole pedaalides.

Sõõrdsoomukid on harva saadaval, kuid on vajalikud puhta riietuse ja mugava sõidu tagamiseks vihma korral, ning neid saab paigaldada lisavarustusena.

Sadul on kitsas - et iste oleks piisavalt tugev ja paindlik ülesmäge pedaalimiseks.

Dünaamikaid leidub neis harva, et hoida konstruktsioon kerge. Seetõttu valitakse kiivrile esilaternad, mis tagavad parema nähtavuse, eriti kurvides.

Toote üksikasjad

Kaal
14.50 kg
Värv
Black
Tüüp
Mountain bicycle
Raami materjal
Aluminium
Frame size
19"
Ratta suurus
29"
Number of gears
21
Pidurisüsteem
Disc
Pidurid
DT-500
Tires
MITAS RUBENA Cheetah
Shifters
Shimano Altus M315
Käepidemed
Rubber
Front fork
Damping
Recommended height
176-190cm
Derailleurs
Shimano Tourney TY300
Front derailleurs
SunRace FDM300
Front bicycle cassetes
Shimano Tourney
Rear bicycle cassetes
SHIMANO TZ500 14-28T
Fork lock
Yes
Gear type
Outer
Product added to compare.
Product added to wishlist