W-TEC: Men’s Leather Motorcycle Jacket W-TEC Urban Noir
W-TEC: Men’s Leather Motorcycle Jacket W-TEC Urban Noir

Meeste nahast mootorratta jakk W-TEC Urban Noir

846910
245,01 €
Suurus
Värv
  • Black

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (4 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 3-6 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

Vahvatlevalt tume Mehele mõeldud nahast mootorratta jakk W-TEC Urban Noir on kombinatsioon stiilsest disainist ja mugavusest. Sellel on ka CE-kummist õla- ja küünarnukikaitsmed, mis hoiavad teid sõidu ajal turvaliselt. Samuti on tasku täiendava seljakaitsme jaoks. Kõik kaitsmed saab aga eemaldada, mistõttu on meeste nahast mootorrattajope W-TEC Urban Noir täiuslik igapäevaseks kasutamiseks.

Ergonoomiline lõige ei taga mitte ainult mugavust igas sõiduasendis, vaid rõhutab ka teie kurve. Tänu reguleeritavatele rihmadele vöökohal ja varrukate otstes saab jope suurust reguleerida, võimaldades seega täiuslikku istuvust. Pehmest ja painduvast lambanahast valmistatud Mehele mõeldud nahast mootorrattajakk W-TEC Urban Noir on varustatud eemaldatava polüestervoodriga, mis tagab suure mugavuse, võimaldades sujuvat sõitu. Samuti võid hinnata 4 välis- ja 4 sisetaskut (millest 2 on eemaldataval voodril), mis sobivad ideaalselt isikutunnistuse ja/või väärisesemete hoidmiseks.

Suurepäraseks teeb meeste nahast mootorrattajope W-TEC Urban Noir stiilne disain koos värviliselt sobivate plaastritega.


Mootorrattarõivaste õige hooldamise kohta saad teada meie juhendist.

Kuidas mõõta: Need on riiete välismõõtmed, kui need on veidi venitatud. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Materjal
Lambskin
Reflective features
No
Use
Men
Protectors
yes
Ventilation
no
Removable protectors
yes
Detachable layer
yes
Trouser zipper connection
no
Product added to compare.
Product added to wishlist