Soojendatud tarvikud Glovii: Heated Neck Warmer Glovii GA2
Soojendatud tarvikud Glovii: Heated Neck Warmer Glovii GA2

Soojendatud kaelasoojendaja Glovii GA2

856138
97,79 €
Suurus
Värv
  • Black

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (1 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 3-6 tööpäeva DPD EE (3,97 €)

Kirjeldus

See Soojendatud kaelasoojendaja Glovii GA2 hoiab teid soojas ja mugavalt ka kõige külmematel talvepäevadel. See on turtleneck-stiilis kaelasoojendaja, millel on pikendatud esiosa, mis katab teie rindkere parima osa. Ja kuna see katab ka õlad (tagantpoolt), jääb ka kaela taga olev ala soojaks. Kaelal on lukuga tasku, kuhu läheb soojendaja toitepank, mis toidab soojendajat.

Rinnal ja kaela tagaosas on süsinikkiud, mis mitte ainult ei taga ühtlast soojuse jaotumist, vaid ka kiirgavad infrapunakiirgust, mis aitab parandada vereringet. Need on äärmiselt usaldusväärsed ja pika elueaga. Süsihappekiud võivad saada toidet mis tahes elektripangast, millel on USB A port.

Sellised soojendusega riided on mõeldud kandmiseks ka sporditegevuse ajal. Seetõttu saate kuumutatud kaelasoojendajat Glovii GA2 kasutada suusatamise ajal kaelasoojendajana. See soojendatav osa tuleb kasuks õues töötades või siis, kui vanem inimene otsustab külma ilmaga jalutama minna. Jääge soojaks hoolimata ilmastikutingimustest!


Toote üksikasjad

Materjal
Polyester
Use
Men
Women
Heating unit
Carbon fibres
Charging
Power bank (not included)
Aku kestvus
4 h
Product added to compare.
Product added to wishlist