Matkakotid Seljakotid Ferrino: Hiking Backpack FERRINO Agile 23 Lady
Matkakotid Seljakotid Ferrino: Hiking Backpack FERRINO Agile 23 Lady

Matkaseljakott FERRINO Agile 23 Lady

968248
137,12 €
Värv
  • Blue
  • Red

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (1 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 3-6 tööpäeva DPD EE (3,97 €)

Kirjeldus

Matkakott FERRINO Agile 23 Lady on kerge naisele mõeldud matkakott, mille saad peaaegu kõikjale kaasa võtta. See seljakott on mõeldud kergelt reisijatele ja sellel on mitmeid lahedaid omadusi, mis muudavad selle äärmiselt mitmekülgseks. Tänu ergonoomilise H. B. S. (Hollow Back System) seljapolstrite ja hingava võrgustiku abil hoiab see seljakott sind mugavalt ka pikematel matkadel, kuna see takistab higistamist. Seljakate on lühem, mistõttu on seljakott ideaalne naistele. Ka õlarihmad on disainitud spetsiaalselt naistele.

Kaane alla on peidetud tõmblukuga ülemine ava, mis hoiab sinu esemed alati turvaliselt. Elastsetesse küljetaskutesse mahuvad suured veepudelid, samas kui elastne esitasku sobib ideaalselt märja dressipluusi või jope hoidmiseks.

Sina võid hinnata ka trekkingukepi, jääkirve ja kiivri hoidikuid, ühilduvust joogipakiga või külgedel asuvaid kompressioonirihmasid. Tänu lihtsale, kuid praktilisele disainile sobib Matkaseljakott FERRINO Agile 23 Lady aastaringseks mägikasutuseks.


Toote üksikasjad

Materjal
Polyester Invisible Ripstop 210D
Reflective features
No
Mahutavus
23 l
Kaal [g]
810 g
Optional accessories
yes
Fixing points
yes
Ergonomically shaped back
yes
Water bag pocket
yes
Raincoat
no
Metal frame
No
Product added to compare.
Product added to wishlist